Natúúrlijk zorg ik met alle liefde van de wereld voor lekkere wijn bij je thuis! Voor je bestelt… Eerst even dit!

Ook op ’t kantoor in Steenwijk ontkomen we er niet aan om een aantal zaken even anders te doen. Zo zijn kantoor én magazijn aan de Scholestraat gesloten voor bezoek en werk ik zo veel mogelijk vanuit huis. En dat terwijl er nu méér wijn wordt verkocht dan normaal met de kerstdagen…

Voor de verzending van je quarantaine-overlevingspakket werk ik samen met NoordWestGroep, waar een afgesloten ruimte is gereserveerd voor alle lekkere wijn, zodat van daaruit veilig en goed kan worden verzonden.

Het leveren van je wijnpakket vindt zoals altijd plaats door DPD. Ook daar is het enórm druk, waardoor de verzending soms een dagje langer duurt dan gewoon.

Dank voor je vertrouwen en begrip! Ik doe er samen met magazijnchef Daan alles aan om je quarantaine zo snel mogelijk óók smakelijk te maken!

Let op! Vanwege jullie overweldigende belangstelling is het niet vanzelfsprekend dat je wijn nog vóór hemelvaart geleverd kan worden... De hardwerkende bezorgers van DPD kunnen alle bestellingen niet meer aan, bestellingen zijn soms twee of drie dagen onderweg. Voor vragen, stuur 'n appje! We werken met z'n allen keihard om iedereen aan z'n wijn te helpen, binnen de gestelde maatregelen rondom Corona. Hoe? Lees het hier!
+ +