Schermafbeelding-2016-06-30-om-17.59.27

WIJN MOET JE GEWOON DRINKEN.

PROEVERIJ OP LOCATIE
Wijnproeverijen zijn vaak niet meer dan een paar slokken van een wijn met wat brood. Dat kan natuurlijk veel beter! Lionel trakteert jou en je gasten op een culinaire avond met goed gevulde glazen en smaakvolle, échte hapjes. Ervaar zelf hoe de uitgekiende smaken perfect passen bij onze vloeibare traktaties.

PURE VERWENNERIJ
Wijnpakhuis on tour is pure verwennerij. Echt alles is tot in de puntjes verzorgd: van de wijn tot het servies, van de hapjes tot de uitleg van onze wijnkeuze. In een paar uur laten wij alle wijnen persoonlijk de revue passeren. Er blijft aan het einde van de avond genoeg over om je favorieten tot in de late uurtjes nog eens bij te vullen!

PASSENDE INVULLING
Met onze drie varianten bieden wij voor iedere gelegenheid een passende invulling. Acht, twaalf of veertien wijnen met gerechten en hapjes passend bij jouw smaak en het seizoen. Natuurlijk bieden de twee varianten met het predicaat ‘culinair’ wat meer uitdaging met bijzondere smaken en luxere wijnen. Hopelijk tot snel!

IconDruifjes

JE EIGEN FEESTJE
Acht wijnen:
– In overleg samengesteld
– Bijpassende gerechten en hapjes
– Complete catering, gebracht en opgehaald
Kosten per persoon: € 30,-

IconFles

FEEST & CULINAIR
Tien wijnen
– Prosecco
– Meerdere wit, rosé en rood
– Bijpassende gerechten en hapjes
Kosten per persoon: € 35,-

IconGlazen

CULINAIR & SPANNEND
Twaalf wijnen plus dessert
– Prosecco
– Meerdere wit, rosé en rood
– Dessertwijn
– Bijpassende gerechten en hapjes
Kosten per persoon: € 40,-

 

* Bij deze bedragen gaan wij uit van minimaal twintig betalende personen. Minder is uiteraard geen probleem, wel zal het bedrag per persoon stijgen. Wij komen in (bijna) heel Nederland zonder voorrijkosten graag bij je thuis!

Heb je vragen en wil je meer informatie van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op of bel 0521 – 85 34 06.

Let op: onze culinaire avonden kunnen een vrolijke hebberigheid veroorzaken. We staan niet voor de gevolgen in! Kom op de fiets en “geniet uitbundig, maar drink met mate!”