De perfecte prijs-kwaliteit verhouding is gegarandeerd, wat maakt dat ieder glas beter smaakt dan je verwacht. Met persoonlijke aandacht levert Lionel uitsluitend eerlijke handel. Smaak staat voor alles!

WPH_keuzehulp

Iconen_WPH_slingers

1. DE AANLEIDING
Een feestje of samen op de bank? Financieel uitgedaagde student of waardevol cadeau? Voor ieder aanleiding een passend wijntje! Laat het ons weten en wij selecteren de perfect match.

2. JE WENSEN
Rood, wit, rosé of juist een mooie combinatie? Noem je wensen in kleur, aantal en gemiddelde prijs per fles. Maatwerk gegarandeerd.

Iconen_WPH_wenslijst

Iconen_WPH_bubbels

3. VOLOP GENIETEN
Wijnpakhuis regelt de rest, terwijl jij wacht op de (gratis) bezorging van de smaakvolle wijnen passend bij jouw moment. Geniet met volle teugen!

ACTIVEER ONZE KEUZEHULP!

Er is altijd wel een goede aanleiding voor een smaakvol glas wijn. Voor de drie meest populaire aanleidingen hebben wij mooie wijnen geselecteerd, natuurlijk variërend in kleur, smaak en prijs.

Selecteer hieronder jouw aanleiding en geef je specifieke wensen aan in het opmerkingenveld. Wij beloven je alleen wijnen te sturen die we zelf ook graag drinken of onze beste vrienden met genoegen aanraden. Liever direct persoonlijk contact? Klim dan gerust in de telefoon (0521-853406) of start voor een snelle vraag onze chat-service en krijg meteen antwoord. Lionel staat altijd voor je klaar – ook via Whatsapp: 06 31 044 084!

Bekijk alle paketten