WELKOM OP WIJNPAKHUIS.NL

Wijnpakhuis.nl is een online wijnwinkel gespecialiseerd in het leveren van betrouwbare en betaalbare wijnen in heel Nederland, gerund door wijngek Lionel Eleveld. Wijnpakhuis.nl is gestart vanuit het ideaal ‘voor iedereen een goed glas wijn’: “Te vaak zag ik familie en vrienden (te) veel betalen voor hun wijn, zonder garanties dat deze ook écht goed was.

Sindsdien hebben familie, vrienden, huisgenoten en vele anderen gretig geproefd van onze wijnkeuzes: kwalitatief goede wijnen die aansluiten bij ieders portemonnee. Niet iedereen vindt alles even lekker vindt en over smaak valt niet te twisten. Wel bestaat er voor iedereen de goede wijn voor de juiste prijs!

Maar Wijnpakhuis.nl is meer: bij ons mág je alleen wijn kopen die echt bij je smaak en gelegenheid past!”

 

‘Alle wijn in de shop is goed, door gepassioneerde wijnmakers in schone kelders gemaakt. Zo lekker, dat we er zelf graag een tweede (of derde) glas van drinken of onze beste vrienden met genoegen aanraden.’

ALLEEN LEKKERE WIJN!


In het Wijnpakhuis liggen een kleine duizend verschillende wijnen. Om tot dit gevarieerde, maar vooral smaakvolle assortiment te komen, beoordelen wij ieder jaar zo’n zesduizend wijnen op hun combinatie van prijs, smaak, geur en kleur. Slechts een fractie voldoet aan onze strenge eisen en scharen wij met plezier onder ‘onze wijnen’.

Wij garanderen de perfecte prijs-kwaliteit verhouding, wat maakt dat ieder glas beter smaakt dan je verwacht. Met persoonlijke aandacht levert het Wijnpakhuis uitsluitend eerlijke handelSmaak staat voor alles!

Onze inspiratie
Bijna iedereen heeft een inspiratiebron, maar slechts een enkeling heeft de mazzel op te mogen groeien met Bert en Ginette Eleveld. De uit Normandië afkomstige Ginette heeft zoon Lionel vanaf jonge leeftijd ‘gedwongen’ om mee te leven in de “Bourgondische” lifestyle. Immers: de Kunst van het Selecteren duurt wel even om te leren!