fbpx

Aardbeien en rabarber

  

mei 18, 2016

Ingrediënten

100 gram suiker

250 gram rabarber

Aardbeien

Agar-Agar

Aanwijzingen

1Maak een siroop van suiker en water.

2Laat hierin de rabarber koken tot moes (+/- 15 minuten) Ongeveer 100 gram suiker op 250 gram rabarber.

3Zeef de rabarber door een zeef om alleen het sap te overhouden.

4Bind het sap met wat Agar-Agar en laat het iets afkoelen. (Hoeveelheid Agar-Agar hangt van de hoeveelheid sap dat je overhoudt) Als je het kunt vinden, doe in het nog warme rabarbersap een aantal verse angelicablaadjes . Doe wat verse aardbeien in het iets lobbige sap en eet hierbij wat geklopte slagroom .

Heerlijk met een glas Cava Rosado of een Brachetto.

00:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *