Camembert anders

  

mei 24, 2016

Ingrediënten

Filodeeg

Olie

Camebert

Witte suiker

Water

Room

Aanwijzingen

1Snijd vierkantjes van filodeeg .

2Smeer ze in met olie.

3Leg op elk plakje een stukje camembert en vouw hem dicht.

4Maak een caramel van witte suiker , water en iets room.

5Bak de camembertstukjes in een voorverwarmde oven op 180°C en serveer ze met caramel.

6Camembert met noten en honing Gedroogde abrikozen, rozijnen en amandelen smaken heerlijk bij Camembert.

Drink hier een Muscadet sur Lie.

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op! Vanwege jullie overweldigende belangstelling is het niet vanzelfsprekend dat je wijn nog vóór hemelvaart geleverd kan worden... De hardwerkende bezorgers van DPD kunnen alle bestellingen niet meer aan, bestellingen zijn soms twee of drie dagen onderweg. Voor vragen, stuur 'n appje! We werken met z'n allen keihard om iedereen aan z'n wijn te helpen, binnen de gestelde maatregelen rondom Corona. Hoe? Lees het hier!
+ +