Culinair gourmetten

  

mei 24, 2016

Ingrediënten

Stokjes Ossenhaas

Stukjes eendenborst

Paar plakjes zwezerik

Stukje kalfsoester

Maiskip

Lamsgehaktballetjes

Duif filet

Herten biefstuk

Aanwijzingen

1Maak je eigen braadvet: bak wat spekjes uit en in het vet dat achterblijft, bak je de rest van het vlees. Veel lekkerder dan olie of boter.

2Stukje van een speklapje, wat spekblokjes of — en dat is nog veel lekkerder — een stukje eendenborst op de huid aanbraden.

3Daar zie je het bijzonder smakelijk vet meteen uitlopen. Goed op de spek kant krokant laten worden, even omdraaien, en genieten maar.

4Verder spelen met kwarteleitjes, stukjes kaas, mini krieljes (voorgekookt) gekookte rijst, een beetje kalfslever, gamba’s,

Vlees laat je niet te lang braden, een beetje rosé is lekkerder.
Alleen kip en balletjes gehakt, die laat je wat gaarder worden.

Geen flesjes met kerrie- en knoflooksaus op tafel zetten!
Allemaal veel te veel chemie en smaken die niet kloppen.
Bovendien veel verborgen vet.

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *