De mini olijvenbroodjes van Ingrid

  

mei 24, 2016

Ingrediënten

1 pakje broodmix

Olijfolie

1 theelepel Provençaalse kruiden

Olijven

Zout

Aanwijzingen

1Om het deeg te maken, volg de gebruiksaanwijzing op het pak.

2Uitrollen tot een rechthoekige lap.

3Vul hem voor de helft met olijven,

4vouw hem dubbel en streek rondjes uit met een "mini" steekvorm of iets dergelijks. (Van de restjes, maak je een mini foccacia).

5Over de broodjes, een mengsel van olijfolie en zout smeren.

6Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op het pak. Omdat ze klein zijn is de baktijd ± 8 mn.

Lekker bij soep of gebakken groenten..... een fles droge Muskaat erbij en
smullen maar..............
Drink je liever rood, denk dan aan een hout gerijpte Spanjaard.

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *