Exotische zalm

  ,

mei 11, 2016

Ingrediënten

Sojasaus

Marsala

Bruine Suiker

2 knoflookteentjes

Geraspte gember

Olijfolie

Verse zalm

Witte rijst

Wilde spinazie

Aanwijzingen

1Een marinade maken van sojasaus, Marsala (of Cream Sherry). bruine suiker, 2 knoflook teentjes, geraspte gember en olijfolie.

2Reepjes verse zalm daarin marineren gedurende 30 minuten minimaal.

3Zalm uit de marinade halen, iets droog deppen en krokant bakken.

4Zalm uit de pan nemen en de gezeefde marinade kort bakken. Serveren met rijst en wilde spinazie.

5Drink hierbij een gekoelde Gewürztraminer uit de Elzas of... uit Zuid-Afrika.

Een lekkere Chardonnay uit de nieuwe wereld

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *