Grissini

  

mei 24, 2016

Ingrediënten

250 gram bloem

1 tl bruine suiker

1 tl zout

1.8 dl warm water

plakje Parmaham

Aanwijzingen

1Meng 250 gram bloem met 1 tl bruine suiker en 1 tl zout .

2Voeg 1.8 dl warm water toe en meng tot een deeg.

3Kneed op een bebloemd werkvlak tot een gladde bal.

4Wikkel in plasticfolie en laat 1 uur rijzen op een warme plaats (tot het verdubbelt in volume).

5Verwarm de oven voor op 240°C. Vet 2 bakplaten in.

6Kneed het deeg nogmaals en rol uit tot een worst van 6 cm dik.

7Snij in plakjes van 1 cm en rol elk van deze plakjes uit tot een dunne sliert

8Serveer ze met een dip of plakje parmaham

Drink hierbij een glas Sherry of een heerlijk gekoelde wiite wijn.

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *