Grissini

  

mei 24, 2016

Ingrediënten

250 gram bloem

1 tl bruine suiker

1 tl zout

1.8 dl warm water

plakje Parmaham

Aanwijzingen

1Meng 250 gram bloem met 1 tl bruine suiker en 1 tl zout .

2Voeg 1.8 dl warm water toe en meng tot een deeg.

3Kneed op een bebloemd werkvlak tot een gladde bal.

4Wikkel in plasticfolie en laat 1 uur rijzen op een warme plaats (tot het verdubbelt in volume).

5Verwarm de oven voor op 240°C. Vet 2 bakplaten in.

6Kneed het deeg nogmaals en rol uit tot een worst van 6 cm dik.

7Snij in plakjes van 1 cm en rol elk van deze plakjes uit tot een dunne sliert

8Serveer ze met een dip of plakje parmaham

Drink hierbij een glas Sherry of een heerlijk gekoelde wiite wijn.

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op! Vanwege jullie overweldigende belangstelling is het niet vanzelfsprekend dat je wijn nog vóór hemelvaart geleverd kan worden... De hardwerkende bezorgers van DPD kunnen alle bestellingen niet meer aan, bestellingen zijn soms twee of drie dagen onderweg. Voor vragen, stuur 'n appje! We werken met z'n allen keihard om iedereen aan z'n wijn te helpen, binnen de gestelde maatregelen rondom Corona. Hoe? Lees het hier!
+ +