Jacob’s vrucht met voorjaarsgroente

  , ,

mei 11, 2016

Ingrediënten

Verse snijbonen

Asperges

Koolrabi

Courgettes

Jacob's mosselen

Pernod

Aanwijzingen

1Kook wat groene groenten zo nodig beetgaar zoals verse snijbonen, asperges, koolrabi, courgettes.

2Bak in wat olie de Jacob's mosselen krokant en bruin (± 3 à 4 minuten)

3Roerbak de groente door wat boter en olie.

4Breng op smaak met zout en peper uit de molen.

5Als je jonge postelein gebruikt, dit pas op het laatst erdoor mengen.

6Maak schuim van room , peper en wat Pernod.

Drink hierbij een mooie witte (liefst belegen) Bourgogne.
Een Saint Veran of Maçon Villages van Terre Incognita past er ook uitstekend bij.

Iets uitdagender is een Viognier uit de Pays d'Oc, maar liefst houtgerijpt.

Liever een klassieke wijn, kies dan een Riesling uit de Elzas!

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *