Munster en venkel

  

mei 24, 2016

Ingrediënten

1 venkelknol

1/2 Granny Smith appel

citroenzestes

2 steranijs

1 schepje suiker

Honing

Citroenschilletjes

Een plakje munster

Aanwijzingen

1Maak een venkel compote door 1 venkelknol met 1/2 Granny Smith appel , wat citroenzestes , 2 steranijs en 1 schepje suiker samen te koken.

2Voeg als het afgekoeld is iets honing toe.

3Maak een crumble van 25 gram amandelen, 15 gram gesmolten boter, 15 gram bloem en 1 schepje suiker.

4Vul kleine ovenschaaltjes met de venkel compote.

5Leg er een plakje munster op. Eindig met het amandelmengsel en laat alles onder een voorverwarmde grill 5-10 minuten goudbruin kleuren.

6Garneer met pluimpjes venkelgroen en gekonfijte citroenschilletjes en dien lauw op.

Drink er een glas gekoelde Gewürztraminer bij.

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *