fbpx

Pavlova

  

mei 18, 2016

Ingrediënten

4 eiwitten

Snufje zout

Citroen sap

Poedersuiker

2 lepeltjes maizene

Aardbeien of frambozen

Aanwijzingen

14 eiwitten met een snufje zout , iets citroensap stijf kloppen. 2 keer het gewicht van de eiwitten aan poedersuiker + 2 lepeltjes maïzena beetje bij beetje erdoor kloppen.

2Op een bakplaat rondjes met een opstaand randje vormen

3(of 1 grote)

4Bakken in een voorverwarmde oven op 100°C gedurende 1 1/2 uur. Temperatuur verlaggen als het schuim geel wordt. Kan ook op 150°C gedurende 30 minuten (wel vaker kijken!).

5Vullen met een crème gemaakt van Mascarpone, slagroom en suiker en versieren met vééééél aardbeien.

00:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *