Pecannotenpesto

  

mei 24, 2016

Ingrediënten

Pecannoten

Olie

Parmezaanse kaas

Basilicum

Zout

Honing

Sjalotten

Roze peper besjes

Aanwijzingen

1Doe de pecannoten en olie samen in een pan en laat ze licht bruin roosteren op een laag vuur.

2Haal het geheel van het vuur en voeg wat sjalotten (beetje) toe.

3Pureer alles samen (GROF) in een keuken machine of vijzel.

4Voeg Parmezaanse kaas, basilicum, zout, iets honing toe.

5Maak het af met een aantal grove pecannoten en roze peper besjes.

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op! Vanwege jullie overweldigende belangstelling is het niet vanzelfsprekend dat je wijn nog vóór hemelvaart geleverd kan worden... De hardwerkende bezorgers van DPD kunnen alle bestellingen niet meer aan, bestellingen zijn soms twee of drie dagen onderweg. Voor vragen, stuur 'n appje! We werken met z'n allen keihard om iedereen aan z'n wijn te helpen, binnen de gestelde maatregelen rondom Corona. Hoe? Lees het hier!
+ +