Pizza bodem

  

mei 24, 2016

Ingrediënten

1/2 kg bloem

160 dl lauw water

1 1/2 zakje gist à 7 gram

iets olijfolie

1 eetlepel suiker

1 lepeltje zout.

Aanwijzingen

1Roer door elkaar vanuit het kuiltje en kneed goed.

2Laat het even rusten voor een extra luchtige bodem.

3Beleg naar eigen smaak en bak in een voorverwarmde oven bij 180°C gedurende ± 25 minuten.

Drink bij pizza een Chianti of een Nero d'Avola uit Sicilië.

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het is héérlijk druk, het lijkt wel kerst 😇! We werken met z'n allen keihard om iedereen aan z'n wijn te helpen, maar het duurt soms een dagje langer dan je gewend bent. Hoe alles nu in z'n werk gaat? Bekijk het hier!
+ +