Pompoen taart

  ,

mei 24, 2016

Ingrediënten

3 eieren

350 g pompoenpuree

150 g rietsuiker

150 ml room

2 eetlepels bruine rum

1 theelepel gemberpoeder

1 theelepel kaneelpoeder

Aanwijzingen

1Verwarm de oven voor op 200 °C.

2Leg het korstdeeg in een taartvorm en prik het een paar keer in met een vork.

3Voor de vulling 3 eieren, 350 g pompoenpuree, 150 g rietsuiker, 150 ml room, 2 eetlepels bruine rum, 1 theelepel gemberpoeder en 1 theelepel kaneelpoeder goed mengen.

4Deze massa aanbrengen op de voorgebakken taartbodem, zonder dat de vulling over de rand komt.

5Bak de taart 35 minuten op 175 °C, de vulling aan de rand is dan al gestold.

6Haal de taart uit de oven en laat hem afkoelen, zodat ook het midden kan stollen.

Drink erbij een glas Heaven on earth, een dessert wijn uit Afrika!

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *