Zalm lasagne

  , ,

mei 10, 2016

Ingrediënten

500 gram verse zalm

Vis kruiden

1 winterpeen

1 courgette

1 gele paprika

Verse basilicum

Zwart olijven

1 potje pastasaus

Bechamelsaus

geraspte kaas

Aanwijzingen

1Verwarm de oven voor op 220 graden.

2Snijd 500 gr. verse zalm in (niet te klein) stukken en strooi hierover wat vis kruiden . Laat dit even staan om de kruiden in te laten trekken.

3Snijd 1 winterpeen, 1 courgette, 1 gele paprika in blokjes. Bak deze in een pan met olijfolie.

4Eerst de wortel, daarna courgetten en dan de paprika.

5Als dit 5 minuten heeft gebakken voeg je dan 1 bos gesneden verse basilicum toe.

6Voeg nu de zalm toe en bak deze even kort mee. Voeg wat gesneden zwarte olijven toe en roer daarna 1 potje pastasaus (basilicum) hier doorheen.

7Maak nu een bechamelsaus (vers) of uit een potje of poeder zoals aangegeven op het pakje.

8De lasagne ‘opbouwen’. Begin met een laagje saus, daarna de lasagnebladen totdat je drie lagen hebt. Hierboven komt de bechamelsaus en daarna een laagje geraspte kaas.

9Zet het in de oven op 180 graden voor +/- 40 minuten.

Heerlijk met een glas zuivere Torrontès of
een fruitige Chardonnay.

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *