Zalm van Lionel

  ,

mei 11, 2016

Ingrediënten

Venkel

Sjalotjes

Rode ui

Vel bakpapier

Zalmfilet

Zout en peper

Gesneden tomaten

Citroen schijven

Mini scheutje wijn

Aanwijzingen

1Wat venkel, sjalotjes, rode ui aanzetten in de wok met wat olijfolie. Op een vel bakpapier de groente neerzetten.

2Een zalmfilet (of een ander vis als baars, forel) er opleggen.

3Zout, peper, wat gesneden tomaat en eventueel een citroen schijf boven op de zalm.

4Wat olijfolie en een mini scheutje wijn nog op de zalm schenken. Pakketjes dicht maken.

5Ongeveer 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven 190°C gaar laten worden.

Drink hierbij de wijn die je gebruikt hebt.
Een goede keus is een Chardonnay.
Een glas Viognier is vrouwelijker!

00:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *