fbpx

Wij houden niet van kleine lettertjes. Lange lappen tekst die je toch écht zou moeten doorlezen voor je op “Akkoord” drukt. Wij willen vooral heel graag dat je kennis kunt maken met onze wijn-ontdekkingen!

Omdat we bovenal eerlijk, maar ook duidelijk en transparant willen werken, hebben we wel een aantal spelregels opgesteld:

 1. Ik ben er altijd voor je! 
  Heb je vragen? Stel ze aan ons! Bevalt je bestelling niet? Is er iets verkeerd gegaan? Lionel is bereikbaar via lionel@wijnpakhuis.nl of 0521 85 34 06. We zijn zelf ook vooral wijndrinkers, geen genadeloze verkopers. We komen er áltijd uit! Bel je liever? Dan kan dat natuurlijk ook!
 2. Ik heb enorme dorst. Wanneer kan ik eindelijk de fles openen?
  Ik doe mijn best de bestellingen zo snel mogelijk te versturen. We leveren 99,99% van de bestellingen direct uit voorraad. Circuit Sneltransport haalt dagelijks de bestellingen op en levert ze de volgende dag uit. Het kan daarom twee tot drie werkdagen duren voor je je bestelling in huis hebt.
  Hoe komt je wijn bij je thuis? 
  Vinologix / DPD: Bestellingen binnen Nederland verzenden we via Vinologix en DPD. Hierbij maken we gebruik van ‘hufterproof’ verpakkingen om er zeker van te zijn dat alle flessen heel bij je aankomen. Mocht er onverhoopt iets sneuvelen, is dat door de verzekering gedekt. Wij regelen alles, als je ons een foto van de beschadigde zending stuurt.
 3. Betalen
  Wanneer je een bestelling plaatst, betaal je deze in principe via iDeal, Creditcard of Afterpay. Wil je liever zelf overmaken? Dat mag natuurlijk ook. Ons rekeningnummer is NL76BUNQ2290960217 ten name van Wijnpakhuis. We leveren ook “relatiegeschenken”! Wanneer we leveren op rekening behouden we tot aan de ontvangst van de betaling op onze rekening onze eigendom. Dat wil niets meer zeggen dat de wijn van ons blijft, totdat we de betaling hebben ontvangen.

  1. Betaling te laat? Heb je onverhoopt een financieel zware maand? Schroom niet om met ons contact op te nemen, samen kijken we naar een oplossing. Bij niet tijdige betaling, dan behouden wij ons recht voor om na een ingebrekestelling een rente in rekening te brengen van 1 % per maand over het openstaande factuur bedrag.  Ook kan het zijn dat wij de volledige kosten, die wij moeten maken om het bedrag te incasseren, volledig op je verhalen. Deze kosten worden berekend op basis van hetgeen in de Nederlandse incassopraktijk gebruikelijk is.
 4. Help, m’n wijn smaakt me niet!
  Dit is bijna onvoorstelbaar, want wij zijn gek op al onze wijnen! Maar smaken verschillen. Heb je iets besteld, maar het blijkt je smaak niet te zijn? Geen probleem. Je mag on-aangebroken flessen altijd terugsturen en iets anders uitzoeken. Ook kan je altijd je geld terug krijgen. Neem even contact met ons op, dan laten wij de retourzending bij je ophalen. De kosten voor het terugsturen zijn voor jouw rekening en worden verrekend met de terugbetaling. Natuurlijk ben je ook welkom om de wijnen om te ruilen in Steenwijk!
 5. Wij verkopen geen Alcohol onder de 18 jaar.
  Uiteraard houden wij ons aan de geldende wettelijke regels. Dus geen wijn onder de 18. Boven de 18: Geniet uitbundig, maar drink met mate. Ben je jonger dan 18? Onze leveringen worden door Circuit geleverd in ruil voor een handtekening voor ontvangst. Deze handtekening is alleen rechtsgeldig indien wordt getekend door iemand van 18 jaar of ouder. De chauffeurs hebben de instructie vanuit Circuit om alléén af te leveren tegen een rechtsgeldige handtekening.
 6. Natuurlijk werken we met zorg aan onze website. Omdat een website & webshop mensenwerk zijn én blijven, kan er eens een foutje insluipen. Aan de teksten, het aanbod en de prijzen op deze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.
 7. Wijnpakhuis.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Zwolle onder nummer 62147781. Ons BTW-nummer is NL002162311B93. Wijnpakhuis is als bedrijf geheel zelfstandig. Afspraken gemaakt in de winkel van Bert en Ginette Eleveld zijn niet geldig op de site en andersom. Wijnpakhuis is een geregistreerd woord-, beeld- en handelsmerk.