Bergsig Estate Barrel Fermented Chardonnay

Categorieën: ,

9,50

Karakteristieke witte kwaliteitswijn uit Zuid-Afrika.

Beschrijving

Frisse citroen en limoen geur met ondersteunende rook tonen van de hout lagering. In de smaak nuances van vers gebakken brood. Zeer mooie zuivere wijn in een bourgogne stijl.

Extra informatie

Druivensoort

Chardonnay

Land

Zuid-Afrika

Overige informatie

Land Zuid-Afrika
Wijngebied Breederivier
Jaar Bel / mail / Whatsapp voor de actuele jaargang
Druivensoort Chardonnay
Vinificatie In de beste Chardonnay wijngaarden worden de druiven met de hand geselecteerd. De vergisting vindt plaats op gedeeltelijk nieuwe eikenhouten vaten.
Smaak Frisse citroen, limoen geur met interessante rook tonen van de hout lagering. In de smaak nuances van vers gebakken brood. Zeer mooie zuivere wijn.
Wijn/spijscombinatie Bij diverse visgerechten (met saus), schaal en schelpdieren, wit vlees en gevogelte.
Serveertemperatuur Gekoeld op ongeveer 10-12°C.
Bijzonderheden Met 350 hectare, gelegen in een valley met een uniek klimaat, is Bergsig een van de grotere Estates in Zuid-Afrika. Deze wijn is één van de meest bekroonde wijnen van Zuid-Afrika.
Let op! Vanwege jullie overweldigende belangstelling is het niet vanzelfsprekend dat je wijn nog vóór hemelvaart geleverd kan worden... De hardwerkende bezorgers van DPD kunnen alle bestellingen niet meer aan, bestellingen zijn soms twee of drie dagen onderweg. Voor vragen, stuur 'n appje! We werken met z'n allen keihard om iedereen aan z'n wijn te helpen, binnen de gestelde maatregelen rondom Corona. Hoe? Lees het hier!
+ +