Moroki Sauvignon Blanc

Categorieën: ,

7,99

Beschrijving

Moroki Wine Co is een coöperatie die bestaat uit wijnboeren en distributeurs die samen, met hetzelfde doel, wijn maken. Ze willen een moderne wijn maken met druiven afkomstig van kleine wijngaarden uit de regio Marlborough met een hoge kwaliteit.
Moroki is een woord uit het Maori, en betekent “verder gaan, de gang, up-to-the-present”. De wijn wordt dan ook gemaakt voor de moderne drinker.
De stijl van de wijn kan elk jaar worden aangepast aan de wensen van de importeur. Dit maakt de wijn dan ook bijzonder. Een modern concept waarbij Moroki eigen wijn is van de importeur die beslist wat er in de fles komt!

Tijden veranderen, smaken veranderen … Geniet van Moroki, wijn gemaakt voor de moderne drinker!

Mooie lichte kleur met groene tinten. In de neus komen geuren van kruisbessen, meloen en verse kruiden naar voren. Heerlijke volle en sappige smaak met hints van passievrucht en citrusfruit en een lange afdronk.

Extra informatie

Druivensoort

Sauvignon Blanc

Land

Nieuw-Zeeland

Overige informatie

Oneliner Tijden veranderen, smaken veranderen ... Geniet van Moroki, wijn gemaakt voor de moderne drinker!
Land Nieuw-Zeeland
Wijngebied Marlborough
Jaar Bel / mail / Whatsapp voor de actuele jaargang
Druivensoort Sauvignon Blanc
Smaak Mooie lichte kleur met groene tinten. In de neus komen geuren van kruisbessen, meloen en verse kruiden naar voren. Heerlijke volle en sappige smaak met hints van passievrucht en citrusfruit en een lange afdronk.
Lekker bij Over oesters…