PhiliBERT du Charme Chardonnay

7,47

Deze wijn heeft een mooie goudgele kleur. Een rijke neus met zeer aromatische en fruitige geuren van verse bananen en peren, gevolgd door houtachtige tinten van praline en gekonfijte kastanjes. Deze zeer fijne en delicate wijn is vol en fris in de mond, eindigend met smaken van peren en vanille. Deze wijn kan goed gedronken worden als aperitief en is een perfecte aanvulling bij foie gras, vis met een romige saus, zeevruchten en verse geitenkaas.

Beschrijving

Deze wijn heeft een mooie goudgele kleur. Een rijke neus met zeer aromatische en fruitige geuren van verse bananen en peren, gevolgd door houtachtige tinten van praline en gekonfijte kastanjes. Deze zeer fijne en delicate wijn is vol en fris in de mond, eindigend met smaken van peren en vanille. Deze wijn kan goed gedronken worden als aperitief en is een perfecte aanvulling bij vis met een romige saus, zeevruchten en verse geitenkaas.

Extra informatie

Druivensoort

Chardonnay

Land

Frankrijk

Overige informatie

OnelinerDeze zeer fijne en delicate wijn is vol en fris in de mond, eindigend met smaken van peren en vanille.
LandFrankrijk
WijngebiedZuid Frankrijk
JaarBel / mail / Whatsapp voor de actuele jaargang
AppelatieVin De Pays D'oc
DruivensoortChardonnay
SmaakDeze zeer fijne en delicate wijn is vol en fris in de mond, eindigend met smaken van peren en vanille.
Wijn/spijscombinatieDeze wijn kan goed gedronken worden als aperitief en is een perfecte aanvulling bij foie gras, vis met een romige saus, zeevruchten en verse geitenkaas.
Serveertemperatuur8 - 10 graden
Lekker bij Zalm van Lionel