fbpx

PhiliBERT du Charme Chardonnay

Categorieën: ,

7,47

Deze wijn heeft een mooie goudgele kleur. Een rijke neus met zeer aromatische en fruitige geuren van verse bananen en peren, gevolgd door houtachtige tinten van praline en gekonfijte kastanjes. Deze zeer fijne en delicate wijn is vol en fris in de mond, eindigend met smaken van peren en vanille. Deze wijn kan goed gedronken worden als aperitief en is een perfecte aanvulling bij foie gras, vis met een romige saus, zeevruchten en verse geitenkaas.

Beschrijving

Deze wijn heeft een mooie goudgele kleur. Een rijke neus met zeer aromatische en fruitige geuren van verse bananen en peren, gevolgd door houtachtige tinten van praline en gekonfijte kastanjes. Deze zeer fijne en delicate wijn is vol en fris in de mond, eindigend met smaken van peren en vanille. Deze wijn kan goed gedronken worden als aperitief en is een perfecte aanvulling bij vis met een romige saus, zeevruchten en verse geitenkaas.

Extra informatie

Druivensoort

Chardonnay

Land

Frankrijk

Overige informatie

Oneliner Deze zeer fijne en delicate wijn is vol en fris in de mond, eindigend met smaken van peren en vanille.
Land Frankrijk
Wijngebied Zuid Frankrijk
Jaar Bel / mail / Whatsapp voor de actuele jaargang
Appelatie Vin De Pays D'oc
Druivensoort Chardonnay
Smaak Deze zeer fijne en delicate wijn is vol en fris in de mond, eindigend met smaken van peren en vanille.
Wijn/spijscombinatie Deze wijn kan goed gedronken worden als aperitief en is een perfecte aanvulling bij foie gras, vis met een romige saus, zeevruchten en verse geitenkaas.
Serveertemperatuur 8 - 10 graden
Lekker bij Zalm van Lionel