The Wolftrap Red

Categorieën: ,

7,83

The Wolftrap is een wijn van één van de beste wijnmakers in Zuid-Afrika, Marc Kent (Boekenhoutskloof) Hoe komt The Wolftrap aan z’n naam? Lees het hier!

Beschrijving

Dieprood van kleur, met een robuuste droge smaak van donker fruit, geroosterde koffie- en cacaobonen. De smaak is sappig, fruitrijk, rond en kruidig met rijpe tannine structuur.

Boekenhoutskloof winery wordt gezien als een van de beste wijnbedrijven van “the Western Cape”. Deze wijn wordt afgesloten met een kwalitatief hoogwaardige schoefdop.The Wolftrap is een wijn van het estate Boekenhoutskloof in Franschhoek.

Marc Kent, een van de meest getalenteerde wijnmakers van Zuid-Afrika, componeerde deze wijn van verschillende druiven. Er is ook een fantastische Wolftrap rosé beschikbaar.

Extra informatie

Druivensoort

Mourvèdre, Syrah, Viognier

Land

Zuid-Afrika

Overige informatie

Land Zuid-Afrika
Wijngebied Western Cape
Jaar Bel / mail / Whatsapp voor de actuele jaargang
Appelatie Western Cape
Druivensoort Syrah, Mourvèdre, Viognier
Vinificatie Traditionele rode vinificatie met lange inweking van de druiven en daarna rijping op gedeeltelijk nieuwe Franse eikenhouten vaten.
Smaak Dieprood van kleur, met een robuste droge smaak met donker fruit, geroosterde koffie en cacaobonen. De smaak is sappig, fruitrijk, droog en kruidig met rijpe tannines.
Serveertemperatuur 16 tot 18 graden
Lekker bij Stoofgerecht met rode wijn