0521 – 85 34 06
Deze heerlijke wijn wordt gemaakt met dezelfde techniek als bij de amarone. Een deel van de oogst wordt op bedjes gedroogd, dit wordt dan later weer toegevoegd aan de wijn, deze techniek wordt Appassimento genoemd.
Deze heerlijke wijn wordt gemaakt met dezelfde techniek als bij de Amarone. Een deel van de oogst wordt op bedjes gedroogd, dit wordt dan later weer toegevoegd aan de wijn, deze techniek wordt Apassimento genoemd. Dat geeft hem zijn volle romige en zachte karakter.
In de geur dik zwart fruit zoals bramen, kersen en bessen. Maar ook wat toffee, cacao en tabak. De smaak is rijkelijk en zacht, mooie hinten van zoet zwart fruit. Echt een prachtige wijn, en de naam doet zich eer aan “Today’s Special”.
Druivensoort | Malvasia, Merlot, Negroamaro, Primitivo |
---|---|
Land | Italië |
Oneliner | Echt een prachtige wijn, en de naam doet zich eer aan "Today's Special". |
Land | Italië |
Wijngebied | Puglia |
Jaar | Bel / mail / Whatsapp voor de actuele jaargang |
Druivensoort | 50% Negroamaro, 20% Merlot, 20% Primitivo en 10% Malvasia |
Vinificatie | Appassimento |
Smaak | In de geur dik zwart fruit zoals bramen, kersen en bessen. Maar ook wat toffee, cacao en tabak. De smaak is rijkelijk en zacht, mooie hinten van zoet zwart fruit. |
Wijn/spijscombinatie | Heerlijk bij steak, gebraden vlees en wild. Wij vinden dat 'ie het ook erg goed bij de barbecue. |
Serveertemperatuur | 16 - 18 graden |
Lekker bij |
Fazant – zuurkool
|