Schermafbeelding-2016-06-30-om-17.59.27

WIJN MOET JE GEWOON DRINKEN.

PROEVERIJ OP LOCATIE
Wijnproeverijen zijn vaak niet meer dan een paar slokken wijn met wat brood. Zonde! Dat kan echt beter! Met onze wijnproeverij kun je rekenen op een culinaire avond met goed gevulde wijnglazen en smaakvolle bijzondere hapjes. Ervaar zelf hoe de uitgekiende smaken perfect passen bij onze zorgvuldig geselecteerde wijnen en geniet van een gezellig wijnfeestje bij jou op locatie.

PURE VERWENNERIJ
Wijnpakhuis on tour is pure verwennerij. We werken hierin samen met de enthousiaste wijnblogger Wijntjes met Esther die de wijnproeverij tot in de puntjes verzorgt: van de wijn tot de glazen, van de hapjes tot de uitleg over de wijnkeuze. Daarnaast hoor je boeiende, maar ook laagdrempelige, verhalen over de achtergrond van de geselecteerde wijnen. In een paar uur passeren acht, tien of twaalf wijnen de revue. Er blijft aan het einde van de avond genoeg over om je favoriete wijn tot in de late uurtjes nog eens bij te vullen! Gezelligheid gegarandeerd!

PASSENDE INVULLING
Met onze drie varianten bieden wij voor iedere gelegenheid een passende invulling. Acht, tien of twaalf wijnen met gerechten en hapjes passend bij jouw smaak en het seizoen. De twee varianten met het predicaat ‘culinair’ bieden extra bijzondere smaken en luxere wijnen. Hopelijk tot snel!

IconDruifjes

JE EIGEN FEESTJE
Acht wijnen:
– In overleg samengesteld
– Bijpassende gerechten en hapjes
– Complete catering, gebracht en opgehaald
Kosten per persoon: € 30,-

IconFles

FEEST & CULINAIR
Tien wijnen
– Bubbels vooraf
– Meerdere wit, rosé en rood
– Bijpassende gerechten en hapjes
– Complete catering, gebracht en opgehaald
Kosten per persoon: € 35,-

IconGlazen

CULINAIR & SPANNEND
Twaalf wijnen plus dessert
– Bubbels vooraf
– Meerdere wit, rosé en rood
– Dessertwijn
– Bijpassende gerechten en hapjes
– Complete catering, gebracht en opgehaald
Kosten per persoon: € 40,-

 * Bij deze bedragen gaan wij uit van twintig betalende personen. Minder is uiteraard geen probleem, wel zal het bedrag per persoon stijgen. Neem vooral contact met ons op voor maatwerk. Wij komen in (bijna) heel Nederland zonder voorrijkosten graag langs voor een fantastische wijnbeleving.

Heb je vragen en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Esther (esther@wijntjesmetesther.nl) op of bel 06-14293100. Meer informatie over Esther en haar passie voor wijn? Kijk dan eens op www.wijntjesmetesther.nl

Let op: onze culinaire avonden kunnen een vrolijke hebberigheid veroorzaken. We staan niet voor de gevolgen in! Kom op de fiets en “geniet uitbundig, maar drink met mate!”

Let op! Vanwege jullie overweldigende belangstelling is het niet vanzelfsprekend dat je wijn nog vóór hemelvaart geleverd kan worden... De hardwerkende bezorgers van DPD kunnen alle bestellingen niet meer aan, bestellingen zijn soms twee of drie dagen onderweg. Voor vragen, stuur 'n appje! We werken met z'n allen keihard om iedereen aan z'n wijn te helpen, binnen de gestelde maatregelen rondom Corona. Hoe? Lees het hier!
+ +